семейни тържества

Семейни тържества

Сватбен трейлър

Видео с най-красивите и емоционални моменти от деня, внимателно подбрани и монтирани с подходящи цветови корекции и ефекти. Музикално оформление подчертава и засилва въздействието. С продължителност до 10 минути, трейлърът е предназначен за споделяне в социалните мрежи, показване пред семейството, близки и приятели.

Кратък сватбен филм

Готовото видео е с продължителност до един час. Различава се от традиционното сватбено видео по начина на монтиране. Включва част от заснетите кадри, не се спазва хронологията на събитията, използват се цветови корекции, ефекти, музикално оформление. Оператора заснема предварително уговорени интервюта с младоженците, речта на кума, тостове и други в зависимост от нуждите на сценария. Филмът е художествено оформен и цели да предаде емоцията на деня. Подходящ е за показване пред семейството и близки приятели.

Традиционно сватбено видео

Цели да обхване всичко което се случва. Монтажа е хронологичен и сведен до минимум. Този тип видео е с голяма продължителност, често няколко часа. Включва всички заснети кадри от подготовката на младоженците, “вземането”, подписването в ритуалната зала, службата в църквата, приема в ресторанта, обредите и обичаите, танците и разрязването на сватбената торта. Традиционното видео е с най-малка намеса при монтажа, а времетраенето му го прави подходящо основно за семейния архив.

Предложение

Заснемане на предложението за брак. Може да се използва като анонс за сватбата в социалните мрежи и като забавна видеопокана.

Специални поводи

Разширен репортаж, отразяващ кръшене, юбилей, абитуриентски бал и други. Отделните елементи се монтират хронологично с идеята да се представи систематизирано развитието на деня в неговата цялост. Монтажът е чисто технологичен, без особено артистично оформление. Репортажът е с продължителност до 45 минути и не включва всички заснети кадри. Подходящ е за семейния архив и показване пред семейството.

Фото-монтаж/слайдшоу

Включва снимки от събитие, монтирани с подходящо музикално оформление и ефекти в кратко видео.

Видеопокана

Някои от сватбените покани имат специално отделение за диск, на който бъдещите младоженци да запишат своето персонално послание към родителите, кумовете или близки приятели. Може да бъде изпратена и чрез социалните мрежи като Youtube или Facebook.
Сватбеното видео може да е смес от различни типове монтаж и заснемане, в зависимост от изискванията на клиента.

Comments are closed